Gebakken speklap met ovenfriet

Een Hollands agv’tje kan ik op z’n tijd wel waarderen. Omdat ik manlief echt niet blij maak met een gekookte aardappel snijd ik frietjes van de aardappel en bak die knapperig in de oven. Het speklapje wordt net wat smakelijker als je hem voor het bakken even paneert met panko. Dat geeft een heerlijk krokant korstje! Een aangemaakte, frisse salade maakt het smulfeest compleet! 🙂 

Menu, Wereldgerechten, Hollandse recepten, Hoofdgerechten, Budgetrecepten, Vleesrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(0 stemmen)
Eén reactie

Deel je reactie

  1. Anneke

    Je maakt heerlijke ovenschotels!!!!!!!!!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde