Gebraiseerde witlof

Braiseren is een fantastische manier om witlof te bereiden. Je bakt de witlof eerst aan voor een mooi kleurtje, daarna laat je hem zachtjes stoven in een bodempje vocht. De witlof wordt dan zoeter van smaak en boterzacht! Ik serveer deze gebraiseerde witlof graag met aardappelkroketjes of -puree en gebakken kip, maar je kunt de witlof ook omwikkelen met ham en met bechamelsaus en kaas gratineren in de oven.

Menu, Seizoensrecepten, Wereldgerechten, Winterrecepten, Belgische recepten, Bijgerechten, Groente recepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(54 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde