Ingrediënten
- 500 g gemengd gehakt
- 10 enkele cream crackers (1 verpakking), tot fijn kruim gemalen in keukenmachine
- 2 el tomatenketchup
- Bosje peterselie, fijngehakt
- 1 ei
- Sesamzaadjes om te bestrooien
Teriyakisaus
- 50 ml sojasaus
- 50 ml mirin
- 50 ml water
- 1 knoflookteen, gepeld en uitgeperst
- 1 el honing
- 1 tl sesamolie
- 1/2 el maizena
om 08:54
Hoe lang kan de saus bewaard worden?
om 10:02
Dat durf ik niet precies te zeggen, maar een dag of twee zeker .
om 07:52
Hoi annemieke welke soyasaus gebruik jij?
om 09:50
Lichte sojasaus van Lee Kum Kee.
om 11:04
Bedankt, ik heb veel plezier van je recepten.
om 09:07
Leuk om te horen Suus! 😀