Gehaktballetjes in teriyakisaus

Heerlijke gehaktballetjes in zelfgemaakte, sticky teriyakisaus. De teriyakisaus maak je in nog geen 5 minuten tijd en is veel lekkerder dan een flesje uit de winkel. Je kunt deze gehaktballetjes serveren als snackballetjes (zie onderstaande tip) bij de borrel, of serveer als onderdeel van een hoofdgerecht met bijvoorbeeld rijst of noedels en gewokte groente.

Menu, Wereldgerechten, Aziatische recepten, Hoofdgerechten, Vleesrecepten, Voor bij de borrel

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(33 stemmen)
6 reacties

Deel je reactie

  1. reneeleenders86

    Hoe lang kan de saus bewaard worden?

    1. Dat durf ik niet precies te zeggen, maar een dag of twee zeker .

  2. Suus1973

    Hoi annemieke welke soyasaus gebruik jij?

    1. Lichte sojasaus van Lee Kum Kee.

      1. Suus1973

        Bedankt, ik heb veel plezier van je recepten.

        1. Leuk om te horen Suus! 😀

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde