Gehaktballetjes met parmezaan (uit de Aerofryer)

Lekkere gehaktballetjes met parmezaan en verse tuinkruiden uit de Aerofryer (of airfryer). Je kunt deze gehaktballetjes natuurlijk ook bakken in een koekenpan, of op een bakblik in de oven. Ze zijn heerlijk om te serveren als onderdeel van een avondmaaltijd — lekker met bijvoorbeeld een bietensalade en gekookte aardappel, deze pastasalade met biet — of serveer ze als snackballetjes op de borrelplank. 

Gemengd gehakt of rundergehakt

Ik gebruik in dit recept gemengd gehakt omdat de gehaktballetjes dan lekker sappig blijven. Je kunt ook rundergehakt gebruiken, maar dan kunnen de balletjes iets droger worden.

Airfryer, Vleesrecepten, Voor bij de borrel

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(1 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde