Ingrediënten
- 1/2 recept gele currypasta (of 70 g gele currypasta uit de winkel)
- 1 kippenbouillonblokje, verkruimeld
- 400 ml kokosmelk
- 400 g kipdijfilet, schoongemaakt en in stukken gesneden
- Kerriepoeder
- 400 g bloemkoolroosjes
- 450 g mini krieltjes
- 200 g verse spinazie, grof gehakt
- 1 limoen, alleen het sap
- Neutrale olie om in te bakken
Nodig
- Hapjespan met deksel
om 13:29
Heb je misschien nog een tip voor een bijgerecht bij deze curry. Ik maak hem zonder krieltjes
om 10:07
Ja hoor, zie de inleiding. 😉 Je kunt hem serveren met rijst maar ook met een gekookte (zoete)aardappel, naan of roti, linzen of quinoa. Net waar je zin in hebt. 🙂
om 09:23
Klinkt lekker. Hoeveel eetlepels gele curry moeten er worden toegevoegd als je kant en klare gele curry gebruikt?
om 10:18
Ik zou dan de omschrijving op de verpakking volgen. Als het er niet bijstaat denk ik aan 1 of 2 eetlepels.
om 11:32
Oké! Bedankt voor de reactie!