Gele curry met kip, bloemkool en krieltjes

Een heerlijk eenpansgerecht met gele curry, kip, bloemkool en krieltjes. Voor de kleur voeg ik op het laatste moment nog een handje spinazie toe aan de curry. Je kunt de krieltjes ook weglaten en de curry serveren met rijst. Je kunt dan meer bloemkool toevoegen. Ik serveer deze gele curry met kip en bloemkool graag met een lepel frisse yoghurt erbij. Zie ook onderstaande variatietip. 

Meer lekkere curryrecepten? Deze zijn populair op Keukenliefde:

Hoofdgerechten, Budgetrecepten, Eenpansgerechten, Kiprecepten, Snelle recepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(60 stemmen)
5 reacties

Deel je reactie

  1. Dorret

    Heb je misschien nog een tip voor een bijgerecht bij deze curry. Ik maak hem zonder krieltjes

    1. Ja hoor, zie de inleiding. 😉 Je kunt hem serveren met rijst maar ook met een gekookte (zoete)aardappel, naan of roti, linzen of quinoa. Net waar je zin in hebt. 🙂

  2. Lotte

    Klinkt lekker. Hoeveel eetlepels gele curry moeten er worden toegevoegd als je kant en klare gele curry gebruikt?

    1. Ik zou dan de omschrijving op de verpakking volgen. Als het er niet bijstaat denk ik aan 1 of 2 eetlepels.

      1. Lotte

        Oké! Bedankt voor de reactie!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde