Ingrediënten
- 200 g naturel roomkaas (bijv. Philadelphia)
- 3 zoete puntpaprika’s (ik had geel, oranje en rood)
Nodig
- 1 vel bakpapier
- Keukenmachine
Een heerlijk hapje voor op de borrelplank is deze geroosterde puntpaprika roomkaasdip. Een hele mond vol maar o zo makkelijk om te maken. Zoete puntpaprika’s zijn al lekker zoet van zichzelf maar als je ze roostert in de oven worden ze nóg zoeter. Vermengd met zachte roomkaas een heerlijke dip voor bijvoorbeeld Bugles nachos (Bugles bestrooid met geraspte kaas en laten smelten in de oven) of knapperige rauwkost. Zie ook onderstaande tip.
Nodig
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Tip! Hou je van pittig? Rooster dan met de puntpaprika’s 1 of 2 rode pepers mee. Bereid verder op dezelfde manier als de puntpaprika’s.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie