Geroosterde puntpaprika roomkaasdip

Een heerlijk hapje voor op de borrelplank is deze geroosterde puntpaprika roomkaasdip. Een hele mond vol maar o zo makkelijk om te maken. Zoete puntpaprika’s zijn al lekker zoet van zichzelf maar als je ze roostert in de oven worden ze nóg zoeter. Vermengd met zachte roomkaas een heerlijke dip voor bijvoorbeeld Bugles nachos (Bugles bestrooid met geraspte kaas en laten smelten in de oven) of knapperige rauwkost. Zie ook onderstaande tip.

Menu, Themarecepten, Oranjerecepten, Voor bij de borrel

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(6 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde