Ingrediënten
Voor ruim 2 liter soep
- 1,5 kilo rijpe tomaten (hoe zoeter hoe beter!)
- 2 zoete puntpaprika’s (gewone paprika kan ook)
- 1 rode ui, gepeld en in vieren
- 4 ongepelde knoflooktenen
- 1 takje rozemarijn, of takje tijm (was ik vergeten maar is erg lekker)
- Handje verse basilicumblaadjes
- 200 ml room (slagroom of kookroom kan allebei)
- 0,5 l groentebouillon (gemaakt van een tablet)
- 1 el witte balsamicoazijn
- 1 el suiker
- Extra vierge olijfolie
Verder nodig
- 2 bakblikken
- 2 vellen bakpapier
- Thermoblender (een gewone blender kan ook, maar laat de tomaten dan eerst wat afkoelen voordat je ze in de blender doet)
om 17:54
Wat een super recept weer Annemiek. Ga zo door;-)
Groetjes Lianne