Ingrediënten
- 6 eieren
- 2 el mayonaise
- 1 el ketchup
- 1/2 el citroensap
- 100 g Hollandse garnalen
- Paar sprietjes bieslook, in ringen geknipt
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Kook de eieren in 9 minuten hard in een pan met kokend water. Spoel de eieren af met koud water en pel ze direct.
Roer in een kom de mayonaise, ketchup en citroensap door elkaar, breng op smaak met peper. Halveer de eieren en wip de dooier eruit. Prak de eidooiers fijn en meng met zoveel van de cocktailsaus tot een romige vulling. Roer de overige cocktailsaus (of een deel ervan) door de Hollandse garnalen.
Schep het dooiermengsel met een lepel in de eiholtes, je kunt hier ook een spuitzak met spuitmond voor gebruiken. Schep op elk ei wat Hollandse garnalen en bestrooi met de bieslook.
Serveer direct.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie