Ingrediënten
- 4 eieren
- 1 el mayonaise
- Snufje kerriepoeder
- Paar druppels maggie
- Paar sprietjes bieslook, fijngehakt
Een heerlijk en eenvoudig basisrecept voor gevuld ei met een vleugje kerrie en bieslook. Deze klassieker mag niet ontbreken op een verjaardag of feestje. Hij stelt nooit teleur!
Basisrecepten, Hartige keuken, Menu, Themarecepten, Paasrecepten, Voor bij de borrel
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Variatietips! Voeg aan dit basisrecept ook eens een lepeltje mosterd of sambal toe. Dat geeft een lekker pitje. In plaats van kerriepoeder kun je ook paprikapoeder gebruiken.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie