Gevulde broodjes met kippenragout

Gevulde broodjes met kippenragout – Tot een uur of elf uitslapen en dan met knorrende maag aanschuiven voor een uitgebreide brunch: dat is mijn ultieme Pasen. Dat heerlijke paasfestijn moet uiteraard wel eerst gemaakt worden, maar daar draaien we onze handjes niet voor om. We hebben tenslotte alle tijd.

Serveren

Deze gevulde broodjes met kippenragout zijn multi-inzetbaar. Serveer ze bij de brunch, of als avondeten, eventueel met een frisse salade erbij.

Van tevoren maken

De ragout maak ik meestal al een dag van tevoren. De volgende dag smaakt de ragout nog lekkerder en hoef je hem alleen even op te warmen. Van slim tijdmanagement word ik blij!

Paasrecepten, Lunchrecepten, Hoofdgerechten, Budgetrecepten, Kiprecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(3 stemmen)
10 reacties

Deel je reactie

  1. blank Carla

    Hallo wil het ook gaan maken maar waneer voeg ik de champignons toe?
    gelijk met de uien en de kerrie.

    1. Hoi Carla, zie de bereiding. Je voegt ze tegelijk met de kip toe. Door de warmte van de ragout slinken ze vanzelf.

  2. blank Saskia

    Heerlijk! Net 1 met en zonder champignons gemaakt want manlief en kids lusten geen champignons maar beide versies zijn goedgekeurd!

    1. Superleuk om te horen Saskia! 🙂

  3. blank Gwen

    Zo mijn 3e rustdag in het nieuwe jaar en ik snakte naar kipperagout…Zo gezegt zo gedaan, alles staat nu te pruttelen.

    1. Kippenragout smaakt inderdaad altijd Gwen! Geniet ervan. 🙂

  4. Ben dit nu aan het maken broodje kipragout

    1. Leuk Johan, hopelijk heeft het je goed gesmaakt … 🙂

  5. blank Lya van Gelder

    Heerlijk zelf ragout maken.

    Deze ga ik zeker proberen.
    Ik heb namelijk helemaal niks met ragout
    uit blik.

    Veertig jaar geleden al begonnen met zelf
    rundvleesragout maken.Ging ik verder met
    gelatine werden het overheerlijke kroketten.

    Zoveel lekkerder.Moet weer aan de slag
    volgens mij.

    Groetjes Lya

    1. Helemaal eens Lya, zelfgemaakte ragout en kroketten zijn echt veel lekkerder. 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde