Gevulde broodjes met kippenragout – Tot een uur of elf uitslapen en dan met knorrende maag aanschuiven voor een uitgebreide brunch: dat is mijn ultieme Pasen. Dat heerlijke paasfestijn moet uiteraard wel eerst gemaakt worden, maar daar draaien we onze handjes niet voor om. We hebben tenslotte alle tijd.
Serveren
Deze gevulde broodjes met kippenragout zijn multi-inzetbaar. Serveer ze bij de brunch, of als avondeten, eventueel met een frisse salade erbij.
Van tevoren maken
De ragout maak ik meestal al een dag van tevoren. De volgende dag smaakt de ragout nog lekkerder en hoef je hem alleen even op te warmen. Van slim tijdmanagement word ik blij!
Paasrecepten, Lunchrecepten, Hoofdgerechten, Budgetrecepten, Kiprecepten
om 21:44
Hallo wil het ook gaan maken maar waneer voeg ik de champignons toe?
gelijk met de uien en de kerrie.
om 15:15
Hoi Carla, zie de bereiding. Je voegt ze tegelijk met de kip toe. Door de warmte van de ragout slinken ze vanzelf.
om 14:03
Heerlijk! Net 1 met en zonder champignons gemaakt want manlief en kids lusten geen champignons maar beide versies zijn goedgekeurd!
om 09:48
Superleuk om te horen Saskia! 🙂
om 12:20
Zo mijn 3e rustdag in het nieuwe jaar en ik snakte naar kipperagout…Zo gezegt zo gedaan, alles staat nu te pruttelen.
om 13:48
Kippenragout smaakt inderdaad altijd Gwen! Geniet ervan. 🙂
om 16:25
Ben dit nu aan het maken broodje kipragout
om 16:46
Leuk Johan, hopelijk heeft het je goed gesmaakt … 🙂
om 14:24
Heerlijk zelf ragout maken.
Deze ga ik zeker proberen.
Ik heb namelijk helemaal niks met ragout
uit blik.
Veertig jaar geleden al begonnen met zelf
rundvleesragout maken.Ging ik verder met
gelatine werden het overheerlijke kroketten.
Zoveel lekkerder.Moet weer aan de slag
volgens mij.
Groetjes Lya
om 09:18
Helemaal eens Lya, zelfgemaakte ragout en kroketten zijn echt veel lekkerder. 🙂