Ingrediënten
- 1 courgette
- 1 sjalot, fijngesnipperd
- 1/2 teentje knoflook, uitgeperst
- 150 g rundergehakt
- 2 tomaten, in blokjes gesneden
- 1 tl gedroogde tijm
- 1 à 2 el paneermeel
- Handje geraspte jong belegen kaas
- Olijfolie
Gevulde courgette met gehakt, tomaat en kaas uit de oven. Een makkelijk en heerlijk recept dat ik vaak in de zomer maak met courgettes uit eigen moestuin. Dit is een koolhydraatarm recept, maar je kunt er ook een aardappeltje, rijst of pasta bij serveren. Ik serveer er graag een lekkere salade bij.
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
om 18:30
Duurt veel te lang om de courgette gaar te krijgen
Beter even de helften 5 minuten koken en uitlekken en
dan de ovenschotel opmaken