Ingrediënten
- 2 afbak Italiaanse bollen
- 1 kipfilet, in blokjes gesneden
- 1/2 rode paprika, in blokjes gesneden
- 2 lente-uitjes, fijngesneden
- 1 el mais
- 1 ei
- 1 el crème fraîche
- 100 g geraspte jong belegen kaas
- Scheutje zonnebloemolie
Een keer met iets anders lunchen dan een broodje ham of kaas? Deze Italiaanse bol is goed gevuld met stukjes gebakken kip en romige vulling met groenten. Heerlijk om te serveren als lunch, of als avondeten met een kommetje soep erbij. Hier vind je alle soeprecepten van KL op een rij.
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie