Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd met een scherp mes een inkeping in de kipfilets, zodat je ze kunt vullen.
Vul de holtes in de kipfilet met de geitenkaas, basilicum, de helft van de pijnboompitjes en de zongedroogde tomaat. Vouw de kipfilets weer dicht.
Leg twee plakken Parmaham iets overlappend op elkaar op een snijdplank. Leg een gevulde kipfilet op de Parmaham en rol zo strak mogelijk op. Doe hetzelfde met de andere kipfilets.
Leg de kipfilets in de ovenschaal en besprenkel met wat olijfolie en een scheut witte wijn. Met de braadsappen die tijdens de bereiding uit de kip vrijkomen krijg je straks een heerlijke jus!
Bak de kip circa 25 minuten in het midden van de oven tot ze gaar zijn.
om 18:19
Wij hebben dit gerecht net gegeten, het was heerlijk. En heel makkelijk te bereiden.
om 16:42
Welke kaas kun je gebruiken als je niet van geiten kaas of mozzarella houd
Groetjes Thea van Zwolgen
om 11:43
Hoi Thea, in principe kun je elke kaas gebruiken die je zelf lekker vindt. Gewone jong belegen kaas kan bijvoorbeeld ook. Maar je kunt de kaas eventueel ook weglaten als je er helemaal niet van houdt.
om 19:06
Lekker!