Gevulde kip met pesto en mozzarella

Deze gevulde kip met pesto en mozzarella is heerlijk en makkelijk om te maken. Je bereid hem in de oven, of in de zomer op de barbecue. Lekker om te serveren met knapperige bruschetta of stokbrood en een salade. Maar ook lekker met pasta of gebakken aardappels.

Menu, Wereldgerechten, Italiaanse recepten, Hoofdgerechten, Kiprecepten, Ovenrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(1 stemmen)
3 reacties

Deel je reactie

  1. Kristof kerstens

    Dit komt deze week hier thuis op tafel….

  2. Yliza

    Hoeveel graden Op de thermometer moeten de kipfilets zijn?

    1. Durf ik niet precies te zeggen. Ik had op internet gekeken voor kerntemperatuur voor kipfilet en had die aangehouden, maar vond de kip uiteindelijk te droog. Hier moet ik dus nog een beetje mee experimenteren.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde