Gevulde kipschnitzel caprese

Deze gevulde kipschnitzel caprese is het perfecte hoofdgerecht om te serveren tijdens een diner voor vrienden of familie. Malse kipfilets gevuld met tomaat, mozzarella en pesto in een krokant paneerjasje; wie wordt daar nu niet blij van! Je kunt de kipschnitzels tot en met stap 3 van de bereiding hieronder al maken en afgedekt in de koelkast bewaren.

Lekker met bijvoorbeeld pasta pesto (laat de garnalen achterwege), gebakken aardappels en sperziebonen, of gevulde courgette.

Wereldgerechten, Italiaanse recepten, Hoofdgerechten, Kiprecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(12 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde