Gevulde paprika’s met Mexicaans gehakt en nacho’s

Deze gevulde paprika’s met Mexicaans gehakt en krokante nacho topping zijn makkelijk om te maken en superlekker. Je kunt ze ’s ochtends of al een dag van tevoren maken, waardoor het ook een fijn gerecht is om te maken als je eters krijgt. Voordat je ze de oven inschuift hoef je alleen nog de tortillachips en kaas erover te strooien, de oven doet de rest!

Lekker om te serveren met gekookte rijst, gebakken aardappels of aardappelpuree. 

Wereldgerechten, Mexicaanse recepten, Hoofdgerechten, Ovenrecepten, Vleesrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(12 stemmen)
7 reacties

Deel je reactie

  1. Henny Kalter

    Dat ziet er heerlijk uit maar wij houden absoluut niet van koriander. Kan ik dat gewoon weglaten of vervangen door iets anders?

    1. Je kunt ook peterselie gebruiken, heeft een andere smaak maar is ook lekker.

  2. Marlies

    Het ziet er heerlijk uit wat ik wil weten is dit ook geschikt voor iemand die geen zout en suiker mag. Of evt. aan te passen?

    1. Hoi Marlies, je kunt dan zelf de Mexicaanse kruidenmix maken (ik heb de link naar het recept erbij gezet). Daar zit zowieso geen suiker in en het zout kun je achterwege laten. Let wel, in tortillachips en kaas zit ook zout. Die kun je eventueel vervangen door zelfgemaakte tortillachips (hier vind je een lekker recept, wel zout achterwege laten: https://www.keukenliefde.nl/loaded-tortillachips-met-gambas-guacamole-en-salsa/) en zoutarme kaas.

  3. Annette

    Dit gerecht staat binnenkort een keer op tafel, lijkt me heerlijk.

  4. Carolien

    Heerlijk recept! Bedankt. Ik denk dat de tomaat door het gehakt mengsel nog moet toch?

    1. Dat klopt idd Carolien, ik heb het aangepast! Dankjewel!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde