Gevulde paprika’s met rijst, gehakt en spitskool

Ik ben dol op gevulde paprika’s. Door steeds een andere vulling te kiezen kun je er eindeloos mee variëren. Dit keer kies ik een vulling van saffraanrijst, gehakt en spitskool. Klein beetje kaas erover en even gratineren in de oven. Dan serveren met een lepel Griekse yoghurt, dat is een heerlijke combi!

Menu, Hoofdgerechten, Ovenrecepten, Vleesrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(3 stemmen)
5 reacties

Deel je reactie

  1. Anne

    Klopt het dat je 6 halve paprika’s bedoelt in het recept? Ik zie op de afbeeldingen maar 3 paprika’s?

    1. Hoi Anne, op de foto’s zie je idd 3 paprika’s maar ik pas naderhand de hoeveelheden vaak aan voor 4 personen. Dan zijn het dus 6 hele paprika’s.

  2. Annette

    Kan dit ook met andere soorten rijst (bijv pandan)? Lijkt me een lekker recept.

    1. Ja hoor Annette, dat kan! Je kunt ook pandan- of risottorijst gebruiken.

      1. Annette

        Top, ik ga dit gerecht snel een keer proberen!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde