Gevulde portobello met geitenkaas

Portobello’s zijn grote, vlezige champignons die bij uitstek geschikt zijn om te vullen. Met de vulling kun je eindeloos variëren: gehakt of worstvlees, roomkaas, truffelpuree, tomaat en mozzarella, etc., etc. Johan en ik zijn dol op deze gevulde portobello met geitenkaas, honing en pijnboompitjes. Heerlijk als voor- of bijgerecht. Je kunt ze ook als vegetarisch hoofdgerecht serveren op een salade en wat knapperig stokbrood erbij. Reken dan twee portobello’s per persoon.

Je kunt deze portobello’s bereiden op de barbecue, of in de oven. 

Menu, Themarecepten, Barbecuerecepten, Voorgerechten, Bijgerechten, Groente recepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(10 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde