Gevulde portobello van de barbecue

Gevulde portobello is een geweldig alternatief voor vlees op de barbecue, maar het is ook een heerlijk bijgerecht. Door zijn grote formaat is de portobello uitermate geschikt om te vullen. Dit keer vul ik ze met een mengsel van cherrytomaat, sjalot en knoflook en bedek ze met zachte mozzarella.

In plaats van grillen op de barbecue kun je de portobello’s ook bereiden in een voorverwarmde oven van 200 graden. Houd dan ongeveer dezelfde bereidingstijd aan als op de barbecue.

Seizoensrecepten, Themarecepten, Zomerrecepten, Barbecuerecepten, Bijgerechten, Groente recepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(0 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde