Gevulde puntpaprika met aubergine en ei

Heerlijke puntpaprika gevuld met een smakelijke tomatensaus, aubergine en ei. Je kunt ze van tevoren al maken. Voordat je ze de oven in schuift hoef je alleen nog het eitje erin te laten glijden en ze te bestrooien met parmezaan. Serveer de gevulde puntpaprika als vegetarisch hoofdgerecht met knapperig stokbrood, of couscous erbij. 

Nog meer lekkere recepten met puntpaprika vind je hier.

Menu, Hoofdgerechten, Budgetrecepten, Ovenrecepten, Vegetarische recepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(41 stemmen)
2 reacties

Deel je reactie

  1. Marlies

    Deze heerlijk gezonde ovenschotel al meerdere keren gemaakt. Heerlijk! De Parmezaanse kaas erover maakt het af en je krijgt de nodige groente binnen. Ik ben geen vegetariër maar probeer 1-2 keer per week dat wel te doen en dit is voor iedereen een aanrader !

    1. Leuk om te horen dat het zo in de smaak valt Marlies! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde