Ingrediënten
- 2 puntpaprika’s
- 1/2 ui, fijngesnipperd
- 1 knoflookteen, uitgeperst
- Snufje gedroogde chilivlokken
- 1 aubergine, in blokjes gesneden
- 1 blik tomatenblokjes
- 1 tl witte wijn-, of balsamicoazijn
- 1 tl suiker
- Paar takjes basilicum, fijngesneden
- 2 – 4 eieren
- Stukje parmezaan om te raspen
- Olijfolie
Nodig
- Koekenpan
- Ovenschaal
om 18:09
Deze heerlijk gezonde ovenschotel al meerdere keren gemaakt. Heerlijk! De Parmezaanse kaas erover maakt het af en je krijgt de nodige groente binnen. Ik ben geen vegetariër maar probeer 1-2 keer per week dat wel te doen en dit is voor iedereen een aanrader !
om 16:56
Leuk om te horen dat het zo in de smaak valt Marlies! 🙂