Gnocchi met champignonroomsaus en spinazie

Eet jij weleens gnocchi? Deze Italiaanse pastasoort (gemaakt van aardappelpuree, ei en bloem) is wat minder bekend dan gewone pasta, maar zeker net zo lekker. Je kunt gnocchi zelf maken (dit is een lekker recept), maar ook kant-en-klaar kopen. Gnocchi wordt net zoals pasta gekookt in water. Daarna kun je hem (dit hoeft niet, maar vind ik heel lekker) op hoog vuur kort bakken in olie of boter voor een goudbruin, knapperig korstje. Deze gnocchi met champignonroomsaus, spinazie en tomaatjes is een heerlijk vegetarisch gerecht, maar je kunt hem ook met kip maken. Zie de onderstaande variatietips!

Menu, Hoofdgerechten, Eenpansgerechten, Vegetarische recepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(26 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde