Ingrediënten
- 75 g spekreepjes
- 1 grote ui, in stukjes
- 1 teentje knoflook, in stukjes
- 1 tl pittig paprikapoeder
- 1/2 tl chilipoeder
- 1 tl komijnzaad
- 2 el olijfolie
- 400 g hacheevlees, of runderriblap, in blokjes (haal het vlees 1,5 uur van tevoren uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen)
- 70 g tomatenpuree
- 200 ml rode wijn, op kamertemperatuur
- 1 liter warme rundvleesbouillon
- 1 rode paprika, in blokjes
- 2 grote, vastkokende aardappels, geschild en in blokjes
- 150 g sperziebonen, uiteinden verwijderd en in stukjes
- 125 g crème fraîche
PS Op de foto hiernaast van de ingrediënten staan meer groenten, maar ik heb uiteindelijk minder gebruikt.
om 23:53
Dankjewel. Heerlijk gerecht. Voor herhaling vatbaar!
om 17:26
Kun je dit recept, ook zonder tomatenpuree maken i.v.m allergie?
om 10:23
Ja hoor, dat kan.