Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Gourmetpannetje: aardappel omelet met chorizo
Een heerlijk gourmetpannetje met gebakken aardappel, chorizo en omelet.
Voor 4 personen
Ingrediënten
- 400 g voorgekookte aardappelschijfjes, of -blokjes
- Stuk chorizo, in blokjes gesneden
- 2 eieren, losgeklopt met zout en peper
- 30 g geraspte kaas
- 2 stengels lente-ui, in ringen gesneden
Bereiding
Verhit wat olie in een pannetje en bak de aardappel en chorizo totdat de aardappel begint te kleuren. Schep regelmatig om. Schenk er een klein beetje van het eimengsel overheen en bestrooi met geraspte kaas en eventueel wat zwarte peper. Laat het ei stollen.
Bestrooi met wat lente-ui.
Eet smakelijk!
Deel je reactie