Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Gourmetpannetje: knoflook garnalen in pesto roomsaus
Een heerlijk pannetje voor op de gourmet: knoflook garnalen in pestoroomsaus. Lekker met wat stokbrood erbij om in de pestoroomsaus te dippen.
Voor 4 personen
Ingrediënten
- 250 g gepelde garnalen, (uit de diepvries, ontdooid en drooggedept)
- 2 tenen knoflook, fijngehakt
- 1 el pesto
- 200 ml room
- Zout en peper uit de molen
- 1 el fijngehakte peterselie
Bereiding
Roer de pesto door de room. Verhit wat olie in een pannetje en bak de garnalen totdat ze roze kleuren. Bestrooi met wat zout en peper. Voeg een klein beetje knoflook toe en bak kort mee — niet laten kleuren. Blus af met wat pestoroom, bestrooi met wat versgemalen peper en warm nog even door.
Bestrooi met peterselie.
Eet smakelijk!
Deel je reactie