Ham kaas croissant maken

Ik ben dol op ham-kaas croissants, of ze nu van de bakker komen of uit de supermarkt. Thuis warm ik ze even op in de oven – heerlijk! Maar op zondagochtend maak ik ze het liefst zelf. Met een blikje koelvers croissantdeeg is dat heel eenvoudig. Ik vul ze met een romige ham-kaasvulling en bak ze vers af in de oven. Moet je eens kijken hoe snel iedereen dan beneden is. 😁

Romige ham kaas vulling

De romige vulling maak ik met dikke Turkse of Griekse yoghurt (het vetpercentage mag je lekker zelf bepalen), fijngesneden ham en geraspte kaas. Zo wordt de vulling lekker romig en fris en niet te zwaar. In plaats van yoghurt kun je ook crème fraîche of roomkaas gebruiken.

Ham kaas croissant maken

Franse recepten, Ontbijtrecepten, Lunchrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(2 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde