Ingrediënten
- 1 rol vers bladerdeeg
- 500 g gemengd gehakt
- 4 el paneermeel
- 1 ei, losgeklopt
- 40 g groene olijven, in plakjes
- 2 el fijngehakte chorizo
- 1/3 rode paprika, in kleine blokjes
- 2 el fijngehakte peterselie
- Handje geschaafde amandelen voor garnering
- Optioneel, gedroogde peterselie en paprikapoeder voor garnering
Nodig
- Vel bakpapier
om 16:32
Deze lijkt me erg lekker. Kan ik hem ook maken met rundergehakt?
om 09:33
Ja hoor, dat kan!
om 16:08
De hartige banketstaaf was makkelijk te maken en smaakte heerlijk! Ik wilde iets speciaals maken op Sinterklaas avond en dat was gelukt! Ik heb complimenten gekregen! Ik ga deze zeker vaker maken! Bijvoorbeeld bij een borrel
om 11:03
Superleuk om te horen Janine! 🙂
om 14:18
Hi! Lijkt me heel lekker deze snack, kun je dit bewaren in de koelkast en hoelang ongeveer? 🙂
om 11:02
Hoi Liset, je kunt hem zeker 3 dagen in de koelkast bewaren!