Hartige taart met paprika, champignons en ham

Ik heb altijd ingrediënten in huis om een hartige taart (of quiche) te maken. Met bladerdeeg (of hartig taartdeeg) in de vriezer en eieren in de kelderkast kom je al een heel eind. Verse (restjes) groenten en kaas liggen altijd in de koelkast. Deze hartige taart is gevuld met paprika, champignons en ham. Een heerlijke combi. Serveer als lunch of hoofdgerecht met een lekkere salade erbij.

Wereldgerechten, Franse recepten, Hoofdgerechten, Budgetrecepten, Ovenrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(57 stemmen)
2 reacties

Deel je reactie

  1. Sabine

    Hoever van te voren zou je dit al klaar kunnen maken? En hoe kan je het ’t beste bewaren om de volgende dag (of twee dagen later??) nog te eten?

    1. Hoi Sabine, je kunt de quiche afbakken, laten afkoelen en afgedekt bewaren in de koelkast. Dan kan zeker 2 dagen. Je kunt hem dan afgedekt met alufolie opnieuw opwarmen in de oven. Ik schat 30 minuten op 180 – 200 graden.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde