Hartige taart met prei en spek

Met de vulling van hartige taart kun je eindeloos variëren. Het korstdeeg maak je makkelijk (en heel lekker) zelf, of je koopt kant-en-klaar deeg. Gemak dient de mens! Deze hartige taart met een vulling van prei, spek en kaas is heerlijk en snel gemaakt. Lekker om te serveren met een groene salade.

Hoofdgerechten, Budgetrecepten, Ovenrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(20 stemmen)
6 reacties

Deel je reactie

  1. Ingrid

    Dit klinkt heerlijk, kan ik hem ook invriezen?

    1. Hoi Ingrid, dat kan. Je kunt hem dan direct nadat hij volledig is afgekoeld invriezen en rechtstreeks vanuit de vriezer weer opwarmen in een voorverwarmde oven op 180°C. Circa 30 minuten. Als de bovenkant te bruin kleurt afdekken met aluminiumfolie.

  2. Bianca

    Ik mis de kaas in het recept. Ik neem aan dat het erover moet maar het staat wel bij de ingrediënten, maar niet in het recept ?Net gemaakt morgen eens proeven ?

    1. Hoi Bianca, dankjewel voor je reactie! Ik heb het erbij gezet nu. 🙂

  3. Brigitte

    Vraagje; is het mogelijk om deze taart een dag van TD voren voor te bereiden en dan de dag er na af te bakken?

    1. Hoi Brigitte, dat kan. Ik zou hem dan wel eerst afbakken en de dag later afgedekt met alufolie opnieuw opwarmen in de oven. Circa 20 tot 25 minuten op 180 graden.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde