Hert wellington met wildsaus

Een klapper van een hoofdgerecht serveren tijdens Kerst? Dat lukt zeker met deze hert wellington: een kerstige variant op de klassieke beef wellington!

Die ken je wel toch? Een botermalse ossenhaas feestelijk verpakt in bladerdeeg. Speciaal voor Kerst maak ik dus een variant met hertenbiefstuk. En geloof me, die is minstens zo lekker als de klassieker!

Dit recept lijkt misschien ingewikkeld, maar dat valt reuze mee. Je kunt namelijk bijna alles al voorbereiden. Ik serveer de hert wellington met haricots verts rolletjes omdat ik daar zo dol op ben, maar je kunt deze ook vervangen door een andere groente die je lekker vindt. Deze rodekool met appel is bijvoorbeeld ook erg lekker om erbij te serveren! 

Seizoensrecepten, Themarecepten, Winterrecepten, Kerstrecepten, Hoofdgerechten, Vleesrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(5 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde

Reserveer ons nieuwe kookboek Makkelijke Wereldgerechten

Ons derde kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde: Makkelijke Wereldgerechten.

In het boek vind je 75 makkelijke hoofdgerechten (verdeeld in de hoofdstukken vlees, vis, kip en vega) die je maakt zonder pakje of zakje. Van Mexicaanse enchiladas, Thaise kip Siam, Zuid-Afrikaanse bobotie, Hongaarse goulash, Surinaamse roti, Portugese kip piri piri, Mexicaanse nachoschotel, Italiaanse lasagnette en Griekse moussaka tot Spaanse paëlla, Zweedse gehaktballetjes en nog véél meer!

bestel hier

Close