Ingrediënten
Kipmarinade
- 1 kg kipdijfilet, schoongemaakt
- 2 cm gemberwortel, geschild en fijngeraspt
- 2 knoflookteentjes, uitgeperst
- 1 ui, in halve plakjes
- 3 el ketjap manis
- 2 el sojasaus
- 1,5 el milde azijn (bijv. natuurazijn)
- 2 tl sambal manis
Verder
- Bakboter of zonnebloemolie
- 2 el pindakaas
- 1 kippenbouillonblokje, verkruimeld
- 500 ml water
- 1 volle el maizena
- 3o0 g basmati- of zilvervliesrijst
Komkommersalade
- 1 komkommer
- 1 tl keukenzout
- 1/2 kleine rode ui, fijngesnipperd
- 1 tl gedroogde dille (vers mag ook)
- 1 el olijfolie
- 1 tl suiker
- 2 el milde azijn (bijv. natuurazijn)
Nodig
- Grote diepvrieszak met ziplocksluiting
om 18:54
Altijd als ik een papje met maizena moet maken dan bindt het niet, ik snap er niks van 😢 enig idee wat ik fout doe?
om 10:38
Hoi Ramona, heb je het wel genoeg verwarmd? Hij gaat namelijk pas binden als je hem verwarmt. Daarna niet te hard meer laten koken, want dan verliest hij juist weer zijn bindkracht.