Honing-mosterdkip van de barbecue

Als wij gaan barbecueën kies ik meestal een of twee soorten vlees of vis die ik zelf marineer. Kant-en-klaar gemarineerd vlees van de supermarkt zal ik niet zo snel kopen. Veel te zout, zoet of vet. Bovendien is een vlees- of vismarinade zo gemaakt en meestal heb ik alle ingrediënten ervoor al in huis. Met wat mosterd en honing maak je bijvoorbeeld een heerlijke marinade voor honing-mosterdkip. Marineer de kip bij voorkeur al een dag van tevoren zodat de smaken goed in de kip kunnen trekken. 

Seizoensrecepten, Themarecepten, Zomerrecepten, Barbecuerecepten, Hoofdgerechten, Vleesrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(0 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde