Ingrediënten
- 1 kg kruimige aardappels, gechild en in stukken
- 600 g winterpeen, geschild en in stukken
- 400 g uien, in halve ringen gesneden
- Klont roomboter
- Scheutje melk
- 250 g gerookte spekblokjes
- 1 of 2 rookworsten
Een heerlijk Hollands herfst- en wintergerecht: hutspot met rookworst en uitgebakken spekjes. Deze hartverwarmende stamppot met aardappel, peen en uien is makkelijk om te maken en staat binnen 30 minuten op tafel.
Herfstrecepten, Wereldgerechten, Hollandse recepten, Hoofdgerechten, Budgetrecepten, Stamppotrecepten
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
om 18:54
Ik bak de uien altijd ipv koken
om 16:45
Hoi Annemiek
Het gewicht van de aardappels, is dat geschild of ongeschild?
Groetjes!
om 16:52
Ongeschild Stefanie.
om 11:40
Top, thanks!