Ingelegde rode ui

Deze ingelegde rode ui heeft een knapperige bite en heerlijk zachte, zoetzure smaak. Je maakt hem in nog geen 5 minuten tijd. Hij smaakt lekker op een broodje hamburger, als zoetzuur bij de stamppot of een andere maaltijd, maar smaakt ook lekker op een broodje kaas of rosbief. Voor een leuk kleurcontrast en lekkere smaak voeg ik wat fijngesneden bosui toe. Het is ook lekker om mosterdzaadjes en verse dille toe te voegen. 

Bewaren

Je kunt de ingelegde rode ui zeker een week bewaren in een schone (weck)pot met deksel. Maak de pot van tevoren goed schoon (steriliseren) zodat eventuele bacteriën gedood worden.

Ingelegde rode ui

Basisrecepten, Hartige keuken, Bijgerechten, Groente recepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(9 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde