Ingrediënten
- 1 kg kruimige aardappels, geschild en in stukken gesneden
- 800 g broccoli, in roosjes, stronk geschild en in plakken
- 1 grote ui, gepeld en fijngesnipperd
- 2 knoflooktenen, uitgeperst
- 1 rode peper, zaadlijst verwijderd en fijngehakt
- 2 el groene pesto (zelfgemaakt of gekocht)
- 100 – 150 ml kook- of slagroom
- 250 g cherrytomaat, gehalveerd
- 50 g parmezaan, geraspt
- Handje pijnboompitten, goudbruin geroosterd in droge koekenpan
om 18:45
Het was heerlijk, dit recept ga ik delen met mijn Vega Family 👍
om 10:47
Gisteren gemaakt, mijn zoon zei dat ik nog nooit zo’n lekkere stamppot had gemaakt hahaha, dus wederom bedankt voor dit heerlijke stamppotrecept!
om 10:55
Leuk om te horen dat het goed gesmaakt heeft Anja! 🙂
om 17:57
Lekker, zelf mijn groente loze zoon vond hem lekker
om 10:55
Haha, dat is een mooi compliment Nicole! 🙂