Ingrediënten
Gehaktballetjes (25 – 29 stuks)
- 500 g rundergehakt
- 3 el paneermeel
- 1 el mosterd
- 1 el gedroogde Italiaanse kruiden, of 2 el vers gehakte tuinkruiden zoals rozemarijn en oregano*
- 1 ei
- Olijfolie om in te bakken
Verder
- 1 sjalot, fijngesnipperd
- 2 knoflooktenen, uitgeperst
- Optioneel, snuf gedroogde chilivlokken
- 1 courgette, in blokjes gesneden
- 1 rode paprika, in blokjes gesneden
- Handje basilicumblaadjes, gescheurd of fijngesneden
- 1 blik tomatenblokjes
- Scheutje kook- of slagroom
- 1 tl suiker
- 1 tl witte balsamicoazijn
- Handje parmezaan, geraspt
om 18:16
Zo vaak gemaakt en het blijft lekker.
om 18:35
Vanavond heerlijk genoten van dit overheerlijke gerecht!
Zelfs beide pubers schepden 2x op 🙂
om 08:25
Een mooier compliment bestaat niet Antoinet! 🙂
om 08:55
Ik heb het gistere gemaakt en het was echt heerlijk…vol van smaak mar ik had het wel met gewone dunne spaghetti gedaan nr 3…..
om 20:50
Vanavond bovenstaande recept gemaakt. Het was heerlijk.
om 11:21
Ik wil deze printen maar krijg alleen het bovenste gedeelte in beeld, dus het hele recept niet.