Ingrediënten
- 1x recept korstdeeg, of een rol koelvers quichedeeg
- 600 g voorgesneden Italiaanse groente (ik had een zak Italiaanse roerbakmix uit de vriezer)
- 1 groentebouillonblokje, verkruimeld
- 1/2 blikje tomatenpuree à 70 g
- 1 bol mozzarella, in blokjes gesneden
- 150 g crème fraîche
- 150 ml room (slag-, of kookroom)
- 4 eieren
- 40 g geraspte parmezaan
- 1 tl gedroogde Italiaanse kruiden
Nodig
- Ronde springvorm van 24 cm
- Koekenpan
om 16:28
Is èèn theelepeltje kruiden niet wat weinig voor zo’n hele quiche? Had dat geen eetlepel moeten zijn?
om 11:29
Gedroogde kruiden zijn best sterk van smaak, vandaar dat ik maar 1 tl gebruik. Maar voeg gerust meer toe naar eigen smaak!