Italiaanse pantosti met pesto, mozzarella en spianata romana

Zo blij met een man die lekker kan koken! Hoewel ik doordeweeks meestal in de keuken sta, is de keuken in het weekend vaak het domein van Johan. Dit keer maakt hij een lekkere lunch, namelijk een Italiaanse pantosti’s belegd met pesto, tomaat, mozzarella en spianata romana. Een toppertje kan ik je zeggen!

Ik had Johan gefilmd toen hij deze tosti maakte, maar helaas ging er iets mis waardoor ik deze week geen video met je kan delen. Volgende week dus weer mét video hopelijk!

Wereldgerechten, Italiaanse recepten, Lunchrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(14 stemmen)
2 reacties

Deel je reactie

  1. Alien

    Is het voldoende om de spianata Romana weg te laten als je dit vegetarisch wilt eten of zou je dan nog iets anders toevoegen?

    1. Je kunt het gewoon weglaten. Eventueel zou je wat zongedroogde tomaatjes kunnen toevoegen.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde