Ingrediënten
- 100 g bloem
- 1/4 tl bakpoeder
- 1 ei
- 250 ml bouillon (ik gebruikte paddenstoelenbouillon, maar groente- of kippenbouillon kan ook)
- 1 tl suiker
- 1 tl sushi-azijn
- Wasabipasta (ongeveer de hoeveelheid van een erwt)
- 1/4 vel nori, in reepjes geknipt
- 125 g witte kool, fijngesneden
- 2 plakjes gerookt ontbijtspek
- Zonnebloemolie
Voor garnering
- Ketchup
- Kewpie (Japanse) mayonaise (een tube Zaanse mayonaise kan eventueel ook)
- Paar radijsjes met blad, schoongemaakt, radijsjes in plakjes en bladgroen fijngesneden
- Furikake (Toko)
Verder nodig
- Koekenpan
om 18:40
Weet je zeker dat je dit gemaakt hebt……bij ons een grote kleffe bende. Op naar de chinees.