Ingrediënten
- 1 blik super croissantdeeg
- 70 g ongezouten roomboter, zacht maar niet gesmolten
- 1 flinke el kaneelpoeder
- 4 el rietsuiker (kristalsuiker kan ook, maar rietsuiker heeft meer smaak)
- 1/2 ei, losgeklopt
Glazuur (optioneel)
- 100 g poedersuiker
- 1 citroen, alleen het sap of koud water
Nodig
- Vel bakpapier
om 23:54
Hoi Annemiek
Ze zien er heerlijk uit.
Voor wat gebruik je dat eitje?
Staat niet in de beschrijving of op de foto’s te zien.
Groetjes Salima
om 09:09
Dankjewel voor je reactie Salima! Ik heb het nu wel in de beschrijving gezet. 🙂
om 14:05
Graag gedaan. Ik ben al jaren een (stille) volger. Vind jouw blog geweldig. Leuke, duidelijke recepten en hele mooie foto’s. Word altijd geïnspireerd door jou en jouw gezin.
om 16:43
Hoi Salima, wat een mooi compliment! Superleuk om te horen! 🙂