KeukenLiefde’s Sterrengerechten
★ ★ ★
Tover zelf een sterrengerecht op tafel!
Lieve thuiskok,
Omdat ze weergaloze smaaksensaties serveren, zou ik het liefst elke dag uit eten gaan in sterrenrestaurants. Maar helaas, dat kan niet. En daarom nam ik me voor om die smaakbeleving gewoon in huis te halen door zelf regelmatig een sterrengerecht op tafel te toveren. Uiteraard heb ik daar echte sterrenrecepten voor nodig. In de categorie Keukenliefde’s Sterrengerechten vind je daarom uitsluitend recepten van de hand van een Michelinchef, en vaak ook een bijpassende wijn al dan niet aanbevolen door de sommelier van het sterrenrestaurant.
De recepten zijn, of waren, onderdeel van een meergangenmenu van het sterrenrestaurant. Nadat ik het recept van a tot z bestudeerd heb en alle ingrediënten in huis heb gehaald, ga ik simpelweg aan de slag. Het resultaat zet ik online met een uitgebreide beschrijving en duidelijke stap-voor-stapfoto’s …
Iedereen – ook jij – kan dus samen met familie, vrienden of collega’s
thuis heerlijk genieten van gerechten van wereldklasse!
Veel sterwaardig kookgenot,
Annemiek
PS Hieronder de links naar de recepten:
- Restaurant De Librije*** (Zwolle) – ‘Noordzeekreeftjes met snijbonensap en kerrie’
- Restaurant Aan de Poel** (Amstelveen) – ‘Wilde zeebaars met zeevenkel, chips van baars, saus met kerrie, kokos en djeroek peroet’
- Manoir Restaurant Inter Scaldes** (Kruiningen) – ‘Homard de Zélande, jus lié à la croûte de pain (Oosterscheldekreeft met gebonden broodkorstjus)’
Deel je reactie