Ingrediënten
- 250 ml slagroom
- 200 g roomkaas
- 2 zakjes vanillesuiker
- 65 g melkchocolade, fijngehakt
- 7 reepjes Kinder Bueno (4 verpakkingen à 2 reepjes)
- Handje gepelde hazelnoten
- Cacaopoeder om te bestrooien
Nodig
- 4 serveerglaasjes voor toetje (ik gebruikte waterglazen maar die zijn eigenlijk te groot)
- Elektrische handmixer met gardes
om 17:41
Kan ik er ook een taart van maken als ik zelf een bodem maak? Lijkt me erg lekker!;)
om 10:05
Hoi Anita, dat zou kunnen. Misschien wel een blaadje gelatine toevoegen dan.
om 06:27
Wat kan je gebruiken ipv slagroom?
Mijn vriend kan niet zo goed tegen slagroom.
om 11:53
Ik weet zo even geen alternatief voor slagroom Angela. Daar kan je in dit recept toch niet omheen…
om 13:02
Klopt het dat er door de slagroom helemaal geen suiker gaat? Ik lees namelijk dat de vanillesuiker door de roomkaas gaat, want ik heb gedaan precies hoe het er staat, en de slagroom die je erbovenop doet als garnering is echt niet lekker zonder suiker.
om 14:04
Hoi Monique, dat klopt. Ik vind de melkchocolademousse zoet genoeg maar als je wilt kun je natuurlijk altijd suiker aan de slagroom toevoegen.
om 12:44
hallo..
ik zie op de foto dat je kinderbueno door de mousse doet? dit staat niet beschreven of zie ik het over het hoofd?
groetjes
om 13:02
Hoi Iris, je hebt gelijk! Ik heb de foto verwijderd om verwarring te voorkomen. Je kunt de Kinder Bueno beter niet door de mousse spatelen omdat hij dan zacht wordt.
om 10:23
Hoi, kan je voor de roomkaas ook Monchou gebruiken?
om 11:19
Dan kan Sjors.
om 09:52
Haha, voor een lekker toetje kan het glas nooit te groot zijn!
om 10:22
Eens Yvonne! 🙂