Kipburger teriyaki

Dol op broodje hamburger maar nu eens wat anders dan de ‘gewone’ runderhamburger? Deze kipburger teriyaki maakte manlief onlangs en was een grote succes! De kipburgers worden tijdens het grillen ingesmeerd met teriyakisaus waardoor ze heerlijk sappig blijven en een sticky laagje krijgen. Samen met de zoete ananas, romige kaas en frisse ijsbergsla een verrukkelijke combi!

Seizoensrecepten, Themarecepten, Zomerrecepten, Barbecuerecepten, Hoofdgerechten, Kiprecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(8 stemmen)
4 reacties

Deel je reactie

  1. Linda

    Kan dit ook met paneermeel ipv Panko?

    1. Ja hoor, dat kan!

  2. marleentjeveldhuizen@hotmail.com

    Hoi Annemiek,

    Vandaag hebben we deze burger gemaakt en het smaakte heerlijk! Ook de kinderen hebben er van genoten

    Groetjes,

    Marleen

    1. Ah, wat leuk om te horen Marleen! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde