Ingrediënten
- 4 kipfilets
- 1 blik tomatenblokjes
- 1 sjalotje, gepeld en fijngesnipperd
- 1 knoflookteentje, uitgeperst
- 1/2 tl gedroogde chilivlokken
- Handje verse basilicumblaadjes, in reepjes gesneden
- 1/2 el fijne kristalsuiker
- 1 tl witte balsamicoazijn
- Olijf (geen extra vierge)- of zonnebloemolie om in te bakken
- Bol mozzarella, in plakjes
- 1 tl gedroogde Italiaanse kruiden
om 23:04
Zondag ga ik dit gerecht maken, met gnocchi. Waar ik vooral benieuwd naar ben: waar heb je die geweldig mooie ovenschaal vandaan? Ik vind hem zo leuk!
om 08:18
Hoi Martha, hopelijk heeft de kip pizzaiola gesmaakt! 🙂 De ovenschaal wordt verkocht in onze webshop, maar helaas is dit exemplaar uitverkocht. Wel hebben we enkele andere hele leuke exemplaren op voorraad. Kijk gerust even rond: https://www.keukenliefdeshop.nl
om 17:56
Vandaag dit recept gemaakt en ja hoor zelfs de kinderen vonden het lekkerrrrrrr.
Zeker voor herhaling vatbaar. En het is heel eenvoudig te bereiden en zo klaar.
om 11:19
Superleuk om te horen Carin! 🙂
om 18:24
Vanavond klaargemaakt en gegeten. Was heerlijk
om 08:59
Leuk om te horen Astrid!
om 15:06
Ziet er erg aantrekkelijk uit!
Staat dus vanavond ook op het menu.
Dank je wel!!!
om 09:03
Leuk Marjolijn, ben heel benieuwd hoe het gesmaakt heeft… 🙂