Voor dit gerecht liet ik me inspireren door een bekende pakjesfabrikant. Vroeger gebruikte ik regelmatig een pakje of zakje om snel een maaltijd op tafel te toveren als ik weinig inspiratie had, maar tegenwoordig niet meer. Het is namelijk net zo makkelijk en veel lekkerder om deze gerechten zelf te maken. Deze kipfilet Toscane is daar een mooi voorbeeld van. Een heerlijk pastagerecht met gekruide kip en smakelijke tomatensaus met sperziebonen en tomaatjes. Heel simpel om te maken en zelfgemaakt het allerlekkerst!
Menu, Seizoensrecepten, Wereldgerechten, Zomerrecepten, Italiaanse recepten, Hoofdgerechten, Kiprecepten, Pastarecepten
om 17:42
Zoveel lekkerder dan het gerecht met het bekende doosje, genoten.
om 11:53
Leuk om te horen Gerty! 🙂
om 19:42
Wat leuk om eindelijk een gezonde variant gevonden te hebben. Nu ben ik alleen benieuwd of je ook een recept hebt voor de saladedressing die er in het pakje bij zit? Die vind ik zo lekker. 😊
om 20:27
Hoi Daisy, daar heb ik helaas geen recept voor, maar probeer deze eens: https://www.keukenliefde.nl/salade-dressing/
Ik weet zeker dat je daarna geen andere meer wilt! 🙂
om 19:55
Bedankt! Ik ga hem snel proberen.
om 20:39
Lekker recept, alleen een tikkie meer werk dan ik ideaal vindt. Omwille van de kinderen heb ik de Chili vlokken achterwege gelaten. Zelfs dochter (de moeilijkste eter hier in huis) vond het lekker. Aanrader dus!
om 18:03
Super heerlijk gegeten met dit recept. De kinderen vonden het iets teveel prikken (pittig 😃) maar zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor dit recept
om 08:32
Leuk om te horen dat het gesmaakt heeft Carolien! Je kunt de chilivlokken ook weglaten en die zelf later over de pasta strooien naar eigen smaak. 🙂
om 17:03
Ik heb een tip voor je voor superzachte kip: maak een marinade van een paar el olijfolie of zonnebloemolie met je gewenste kipkruiden en 2 el maïzena. Meng hier je kipstukjes mee en bak ze zoals in het recept beschreven kort voor en haal ze uit de pan. Voeg ze later weer toe aan je saus. Probeer eens uit, zo worden ze botermals!!
om 13:44
Hoi Alinda, daar ben ik heel benieuwd naar. Bedankt voor de tip, ik ga het zeker uitproberen! 🙂