Ingrediënten
- 1 kg krieltjes in de schil
- 3 el extra vierge olijfolie
- 4 kippenbouten
- 50 g ongezouten roomboter
- 2 tl gedroogde Italiaanse kruiden
- 2 tl paprikapoeder
- 1/2 tl cayennepeper
- 1 citroen, in vieren gesneden
- 3 laurierblaadjes
- 1 hele bol knoflook, overlangs doormidden gesneden
- Paar takjes tijm
Nodig
- Grote braadslee met dikke bodem
om 15:43
Vond het moeilijk om de boter op de kip te smeren, vel is erg glad. Heb een beetje bloem gebruikt. Heeft u een suggestie hoe het beter kan?
om 08:39
Hoi Astrid, het kan helpen om het vel van de kip eerst goed droog te deppen met keukenpapier.
om 21:20
Misschien onder het vel, ik vind altijd zo jammer van de smaak want dat vel gaat er meestal af.