Ingrediënten
- 1 kipfilet
- 1 kippenbouillontablet
- 1 dikke plak ananas, in kleine blokjes gesneden
- 1/2 sjalotje, fijngesnipperd
- 2 el mayonaise
- 2 – 3 el gembersiroop
- Kerriepoeder
- Paar druppeltjes Maggie
- Paar takjes peterselie, fijngehakt
Is het al borreltijd? Een borrelplankje met lekkere borrelsalade zet ik graag op tafel. Die borrelsalades kun je kant-en-klaar in de winkel kopen, maar zelfgemaakt is veel lekkerder. Deze kipsalade met kerrie en ananas is net zoals eiersalade heel makkelijk om te maken. Heerlijk op een toastje, of op een knapperig broodje als lunch.
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
om 22:55
1 ster?? Nee ik bedoel 5 maar krijg het niet meer gewijzigd. Sorry!
om 07:57
Haha, bedankt voor je reactie Loes. Leuk om te horen dat je het een goed recept vindt.