Klassiek driegangen-kerstmenu

Na het vegetarische viergangen-kerstmenu deel ik vandaag ook nog een klassiek driegangen-kerstmenu met je! Met een heerlijke zalmcarpaccio vooraf (die je van tevoren al kunt maken en afgedekt weg kunt zetten tot gebruik), een gevulde kalkoenrollade (die niet kan mislukken!) als klapstuk en de lekkerste chocolade moelleux om de gaatjes mee te vullen. Een op en top verwenmenu waar je iedereen blij mee maakt! 

Driegangenmenu

Voorgerecht 

Zalmcarpaccio met crème fraîche en kruidenolie

♥♥♥

Hoofdgerecht

Gevulde kalkoenrollade met ham, cranberry en salie

♥♥♥

Dessert

Moelleux (chocolade lava-cakeje)

Voorgerecht – Zalmcarpaccio

Zalmcarpaccio

Hoofdgerecht – Gevulde kalkoenrollade

Tip: serveer met feestelijke ovenaardappels, haricots verts met katenspek, of spruitjes met spek en walnoot of geroosterde groenten uit de braadslee en cranberrysaus.

Gevulde kalkoenrollade

Dessert – Moelleux (chocolade-lava-cakeje)

Moelleux uit'Aan tafel met Floorabella'

Geniet en maak er een onvergetelijk kerstfeest van!

Menu's, Themarecepten, Kerstrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(0 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde