Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Klassiek driegangen-kerstmenu
Na het vegetarische viergangen-kerstmenu deel ik vandaag ook nog een klassiek driegangen-kerstmenu met je! Met een heerlijke zalmcarpaccio vooraf (die je van tevoren al kunt maken en afgedekt weg kunt zetten tot gebruik), een gevulde kalkoenrollade (die niet kan mislukken!) als klapstuk en de lekkerste chocolade moelleux om de gaatjes mee te vullen. Een op en top verwenmenu waar je iedereen blij mee maakt!
Driegangenmenu
Voorgerecht
Zalmcarpaccio met crème fraîche en kruidenolie
♥♥♥
Hoofdgerecht
Gevulde kalkoenrollade met ham, cranberry en salie
♥♥♥
Dessert
Moelleux (chocolade lava-cakeje)
Voorgerecht – Zalmcarpaccio
Hoofdgerecht – Gevulde kalkoenrollade
Tip: serveer met feestelijke ovenaardappels, haricots verts met katenspek, of spruitjes met spek en walnoot of geroosterde groenten uit de braadslee en cranberrysaus.
Dessert – Moelleux (chocolade-lava-cakeje)
Geniet en maak er een onvergetelijk kerstfeest van!
Deel je reactie