Klassieke cheesecake met frambozensaus

Dit is een van de favoriete taarten van mezelf en dochterlief: de klassieke cheesecake met frambozensaus! Het frisse zuurtje van de frambozensaus is de perfecte tegenhanger voor de romige cheesecakevulling en krokante koekbodem. Een match made in heaven!

Wereldgerechten, Amerikaanse recepten, Zoete recepten, Gebakrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(3 stemmen)
9 reacties

Deel je reactie

  1. Lotte

    strijk het glad. mijn beslag is zo dun en waterig dat ik niets hoef glad te strijken. ik heb precies gedaan wat de instructies zeiden maar het ziet er een beetje raar uit. nu maar hopen dat hij in de oven een vaste vorm aanneemt anders is het superzonde van de ingredienten

    1. Hoi Lotte, bij mij is het beslag de ene keer ook dunner dan de andere keer (is mede afhankelijk van het soort roomkaas dat je gebruikt) maar meestal komt het goed tijdens het bakken. Hopelijk bij jou ook!

  2. Heidie

    Hier staat de taart nu af te koelen. Ik heb saus gemaakt van frambozen en blauwe bessen en er voor het bakken een aantal druppels saus in de cheesecake gedaan samen met stukjes witte chocolade. Nu nog de koelkast in zodat we morgen kunnen proeven

  3. Dorien

    Ik snap ook niks van het alufolie en het kokend water. Heb je hier 2 springvormen voor nodig? Want was is het verschil tussen een bakblik en een springvorm? En moet de springvorm op of in het bakblik geplaatst worden?? Het is heel vaag…

    1. Hoi Dorien, in de bereiding vind je een foto als voorbeeld! 🙂 Hopelijk is het zo duidelijk.

  4. Suzanne

    Heb je hier geen kook video van? Ben even aan het stoeien met de zilver folie ?

    1. Anny

      Wanneer doe je de koekjes op de bodem . Ik snap niet helemaal wat je bedoelt
      Hoe je het water toevoegt. ?

      1. Heidie

        Je pakt de springvorm in aluminiumfolie. je maalt de koekjes fijn en mengt dit met de boter. Dit doe je op de bodem van de springvorm. En dat zet je even in de koelkast. Als je de rest van het mengsel hebt gemaakt dan giet je dat op de bodem. Dan zet je de springvorm om de bodem van een bakplaat of ovenschaal waar de springvorm in past. Naast de springvorm giet je het kokende water en dan zet je het geheel in de oven. Hoop dat het zo duidelijk is

    2. Nancy

      Ja precies…? Zou heel fijn zijn..ik ben ook meer een beeld bakker ?

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde