Knoflookbrood

Dit heerlijke knoflookbrood maak je heel makkelijk zelf van afbakstokbrood (ander afbakbrood naar keuze kan trouwens ook) en knoflookboter. Die knoflookboter is natuurlijk het lekkerst als je hem zelf maakt. Dat is helemaal niet moeilijk en zo gebeurd. Kaaskop als ik ben bestrooi ik het knoflookbrood met een beetje kaas voordat hij de oven in gaat. Dat zorgt voor een lekker knapperig, goudbruin korstje. Dit knoflookbrood smaakt heerlijk bij een kommetje soep of serveer — in kleinere stukken gesneden — op de borrelplank. Zie ook onderstaande tip om de knoflook eerst te poffen voordat je hem toevoegt aan de boter. Dit duurt iets langer, maar geeft een verrukkelijk resultaat. 

Basisrecepten, Hartige keuken, Voor bij de borrel

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(13 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde