Ingrediënten
- 1 komkommer
- Bakje verse kruidenroomkaas (die van La Place vind ik erg lekker) à 150 gram, of deze zelfgemaakte bieslookroomkaas
- 100 g gerookte zalm
- 1 takje verse dille
Verder nodig
- Dunschiller
- Leuke prikkers
Dit heerlijke komkommerhapje met roomkaas en zalm is het perfecte hapje om te serveren op een verjaardag of feestje. Hij is gemaakt in een handomdraai. Maak er genoeg want ze vinden gretig aftrek!
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Schil de komkommer om en om met een dunschiller en snijd in plakken. Hak de dille fijn. Beleg de plakken komkommer met een theelepel roomkaas en een stukje gerookte zalm. Garneer met de dille en bestrooi met wat versgemalen zwarte peper.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie